Земеделски колеж велико търново специалности

Публикуван: 14.04.2018

Международна икономика и финанси. Противодействие на престъпността и тероризма.

Управление и развитие на човешките ресурси - български. Стопанско управление със специализация — Управление на агробизнеса. Мениджмънт на териториалното развитие.

Управление на човешките ресурси. Управление на бизнеса и предприемачество. Мениджмънт на търговската дейност. Междукултурно общуване и мениджмънт.

Информационни и комуникационни технологии в образованието. Информационни и комуникационни технологии в образованието. Данъчно облагане и контрол. Държавна и териториална администрация. Информационни и комуникационни технологии в образованието.

Целта на обучението е подготовка на специалисти за лечебните, курортните и рехабилитационно-възстановителни центрове. Управление на образованието в предучилищни и училищни институции.

Управление на бизнеса и предприемачество. Мениджмънт на териториалното развитие. В зависимост от обема на работата и сложността на проблема може да работи самостоятелно или под ръководството на лекар, специалист по очни болести.

Културно-историческо наследство в България и Русия. Управление на туроператорската и турагентската дейност.

  • Медицинският оптик е квалифициран да оценява, изработва и препоръчва оптични средства, както и да дава консултации по проблемите на зрението, включително зрителна рехабилитация, превенция и профилактика. Културно-историческо наследство в България и Русия.
  • Валутен, митнически и данъчен контрол. Висше училище по застраховане и финанси.

Университет по библиотекознание информационни технологии! Университет за национално и световно стопанство. Данъчно облагане и контрол. Университет по библиотекознание информационни технологии. Финансов анализ и контрол. Управление на общините със специализация - Регионално планиране и развитие.

Специалности на всички университети

Управление на образованието в предучилищни и училищни институции. Мениджмънт на търговската дейност. Той приготвя и отпуска лекарствени форми, билкови смеси, санитарно-хигиенни материали, козметични средства, диетични продукти и други в рамките на компетенциите си под контрола на магистър-фармацевт или самостоятелно.

Счетоводство и одит в нефинансовите предприятия. Управление на международни проекти. Опазване на околната среда. Управление на образованието в предучилищни и училищни институции Икономика и управление на регионите със специализация - Туризъм. Счетоводство и одит в нефинансовите предприятия. Счетоводство и одит в банките.

Университети, Вузове, Образование, Кандидат-Студенти

Счетоводство и управленски анализи. Финансов анализ и контрол. Управление на туроператорската и турагентската дейност. Мениджмънт на човешките ресурси. Той извършва изследване на кръв, урина и всички други телесни течности и секрети.

  • Управление на международни проекти.
  • Мениджмънт на териториалното развитие.
  • Мениджмънт и сервиз на техниката.
  • Информатика и компютърни науки.

Транспортна техника и технологии! Икономика и управление на агробизнеса. Той приготвя и отпуска лекарствени форми, санитарно-хигиенни материали, санитарно-хигиенни материали, санитарно-хигиенни материали, билкови смеси. Транспортна техника и технологии! Транспортна техника и технологии? Мениджмънт на търговската дейност. Икономика и управление на агробизнеса.

Медийна информация и реклама. Финансов контрол и външен одит. Екологични експертизи и контрол.

Богословие на личността и обществото. Информационни технологии в бизнеса. Управление на образованието в предучилищни и училищни институции Целта на обучението е подготовка на специалисти за лечебните, курортните и рехабилитационно-възстановителни центрове.

Прочетете още:

Диетата на д р байкова резултати

Подходящи храни за кръвна група 0 положителна

Агнешки ребра с картофи на фурна

Боя за коса loreal professionnel majirel

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта racontemoiottawa.com! © racontemoiottawa.com 2009-2018