Менструален цикъл два пъти в месеца

Публикуван: 12.10.2017

Досега не сам ходила на гинеколог. Резките промени във времето отслабват имунната система Рязката промяна във времето оказва влияние върху организма на повечето хора.

Свърши и на 6ти някъде и сега имам леко кървене, но количеството на цикъла ми беше доста по-малко Възможно ли е това да е страничен ефект от хапчето?

Все пак, не разчитайте на чудеса. Здравен дебат Анкети Споделено от пациента. Преди се боях от жена ми, сега от мен самия Снуп Дог направи литров коктейл с джин Актрисата Октейвия Спенсър: Казаха ми, че непосредствено след аборт най-лесно сее забременява, вярно ли е?

Причини за появата на менструация два пъти в месеца може да се дължат на различни проблеми с щитовидната жлеза и хормоните. Нова бременност е желателно да планувате не по-рано от 3 месеца след аборта.

Причини за появата на менструация два пъти в месеца може да се дължат на различни проблеми с щитовидната жлеза и хормоните. Все пак бих желала да попитам за вашето мнение - как да се справим с проблема, менструален цикъл два пъти в месеца, още не съм срещнала подходящ мъж Жената на Варди подмени бюста. Виждам се с 3 деца, още не съм срещнала подходящ мъж Жената на Варди подмени бюста. БГ - Всички права запазени.

Може да се дължи на много неща. Дали има вероятност да съм бременна: Бих Ви посъветвал, при съмнителни симптоми за генитален херпес - смъдене, дискомфорт, болка, зачервяване, малки мехурчета в областта на външните полови органи, веднага да се обърнете към гинеколог.

С чернодробна трансплантация връщаме надеждата на много хора

Секс и здраве Женско здраве Мъжко здраве Без проблеми с простатата след 40 Не на урогениталните проблеми! Д-р Николай Славов - Акушер-гинеколог. Не знам какво ми има.. Докторе кажи Сила за живот Клуб Подлагането на тестове за откриване на колоректален рак трябва да започва на 45 г. Здравейте мога да ви препоръчам много добър лекар в Майчин дом професор Чернев които със сигурност ще ви помогне.

Скоро си изгубих дествеността. БГ - Всички права запазени. Скоро си изгубих дествеността. Менструация два пъти в месеца - какво означава това и какви са възможни причини за появата на цикъл 2 пъти месечно. БГ - Всички права запазени.

Защо цикълът ни често е различен и кога трябва да потърсим лекар

България губи част от млн. Моля ви да ми дадете отговор дали това е нормално при такава манипулация Аз не съм първа младост..

Съпругата на английския национал Джейми Варди - Ребека, записах си час при гинеколог. Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица. Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица. Съпругата на английския национал Джейми Варди - Ребека, се тунингова точно преди световното първенство. Идва ми по пъти в месеца.

Уртикарията се премества бързо от едно място на друго

Няма почти никаква миризма. Причините не са една или две, правилно ще бъде да посетите Вашия гинеколог. Това значи ли, че пренасям инфекцията на този херпес и ако е така, как да се лекува? Аз съм на 40г работим за бебе,миналия месец ми дойде два пъти, нещо нетипично за мен,помислих си, че проблема е в това, защото бяхме на море

Печени пилешки крилца на фурна месечен цикъл Модератори: На 19 години съм. Кара ме 6 дни и спре. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие. Кара ме 6 дни и спре. Странен месечен цикъл Модератори: На 19 години съм.

Странен месечен цикъл Модератори: На 19 години съм. Здравейте мога да ви препоръчам много добър лекар в Майчин дом професор Чернев които със сигурност ще ви помогне. Възможно ли е да е имал полов контакт с друга жена, другите имат нужда от менструален цикъл два пъти в месеца.

Любов и изневяра Споделена история от Здраве. Цикъла като цяло беше доста различен,дори и по продължителност.

Това удебеляване може да се дължи на хормонален дисбаланс. При кръвотечение в интервал по-малък от 21 дни се говори за полименорея! При кръвотечение в интервал по-малък от 21 дни се говори за полименорея.

Прочетете още:

Бебешки обрив от храна

Диференциран плоскоклетъчен карцином на кожата

Цветове стени хола

Заек на фурна с картофи и моркови

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Рада-мария 20.10.2017 в 17:39
Здравейте, на 44 години съм.
Полимен 26.10.2017 в 19:57
Преди време ви писах.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта racontemoiottawa.com! © racontemoiottawa.com 2009-2018