Лесни плетки на 2 куки

Публикуван: 11.04.2018

Плетени чорапки с райета. Безплатни схеми за плетене Плетени терлички за джудже. Ако желаете зашийте по едно или две копчета.

Свързани статии с Ажурни плетки Шаблони за пачуърк. Плътност на плетене- мостра: Гладка лицева плетека - от лицевия ред са лицеви бримки, от опаковият ред са опакови бримки. Обърнете плетивото от опаката страна и зашийте терлика като спазвате указанието: Плетем в оказаната посока 2 бримки жартиерна плетка , 40 гладка лицева и една крайна бримка.

Така в талията сме свили 18 бримки т. За изработаката на ръкавна изввка във всеки втори ред на всеки лицев свиваме:

Гладка лицева плетека - от лицевия ред са лицеви бримки, от опаковият ред са опакови бримки. Лесни плетки на 2 куки това започваме същинското плетене с преждата ни за чорапа.

След това продължаваме с 2 бримки - жартиерна плетка40 лицева гладка плетка и 1 крайна бримка до края на изплитане на първият правоъгълни. Начало Новини Как да? Posted in Схеми - Безплатни схеми за плетене.

Плетем 8 реда лицева плетка , само в участaка на последните 10 т. Следващия опак ред плетете само ластик.
  • Така в талията сме свили 18 бримки т. Модела беше публикуван преди доста време в списание Сабрина снимката с бялата прежда и остро деколте.
  • В последният ред сте отново с първоначалните 60 бримки. Бонбонета Схеми Безплатни схеми Четвъртък, 31 Май

Плетива с клипове, схеми и обяснения

В областта на ластика се плете жартиер. Обърнете плетивото от опаката страна и зашийте терлика като спазвате указанието: Когато се плете в кръг, няма как да се изплетете цветна кола. Вход Потребител Парола Запомни ме Забравена парола?

Гладка лицева плетека - от лицевия ред са лицеви бримки, от опаковият ред са опакови бримки.

Препоръчвам плетене в кръг до ръкавните извивки. Кройката на гърба е аналогична на предницата. Препоръчвам плетене в кръг до ръкавните извивки. Препоръчвам плетене в кръг до ръкавните извивки. След това започваме същинското плетене с преждата ни за чорапа.

Ажурни плетки

Най-четени тагове 1 кука абажур ангелче английски пуловер бужута декорации елек пончо започване от врата кух ластик летни плетки направи си сам направи си сама плeтено одеяло плетене плетене на рамка плетени осморки плетени туники и рокли плетени шнурове плетиво схеми схеми за плетене съединяване терлички хобита чанта. И тъйкато с петата ще сте свършили още в 14 ред от началото на тази кройка, останалите редове нямат свивки на петата.

Той ще се падне след зашиването най-отгоре на крака. Тази част е 8 лицеви реда с 8 реда жартиер в областта на ластика.

Изплитаме и останалите 47 бримки! Изплитаме и останалите 47 бримки, лесни плетки на 2 куки. След това продължаваме с 2 бримки - жартиерна плетка40 лицева гладка плетка и 1 крайна бримка до края на изплитане на първият правоъгълни.

След това продължаваме с 2 бримки - жартиерна плетка40 лицева гладка плетка и 1 крайна бримка до края на изплитане на първият правоъгълни.

Скорошни публикации

Изработихме по-голямата част от необходимите част за чорапа. Плетете през цялото време плетката с редуването на цветен и фонов конец, като наддавате на всеки 8 ред. Редувайте 2 лицеви, 2 опакови.

Posted in Плетива за жени , плетиво , Ръкоделие Tags:

В крайната бримка на двата правоъгълника изваждаме калкулатор бременност по седмици и дни с розовата прежда на схемата е с червен цвят. Едва сега по случай рожденният ден на племенника ми реших да го оплета. Днес чорапите, нямат пета за плетене, лесни плетки на 2 куки, нямат пета за плетене, за които искам да ви разкажа не са на 5 игли. Терлиците могат да се изплетат както с плетка ластик 1 лиц.

В областта на ластика се плете жартиер. В жартиерните редове по края на образувалата се Г-образна фигура правим ресни с двойни конци с размер 6 см. Едва сега по случай рожденният ден на племенника ми реших да го оплета.

Завършете всички бримки на веднъж.

Идеи за дом, деца, изкуства, подаръци, празници, ръкоделия

Едва сега по случай рожденният ден на племенника ми реших да го оплета. След зашиване на ръкавите, зашивате и мишниците. За изработката първо на едното, а след това на другото рамо бримките изчакват на бримко държач или се оставят на конец в началото на извивката.

Нанизваме 43 бримки от розовата прежда. Дали по-дълги за да се показват красиво над ботуша или къси като терлички всички те имат по една трудна пета и пръсти. Нанизваме 43 бримки от розовата прежда.

Прочетете още:

Hart of dixie full episodes season 4 episode 1

Косопад при жени

Рисунки на стената

Ролки за коса видове

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Андрея 21.04.2018 в 14:09
Терлиците могат да се изплетат както с плетка ластик 1 лиц.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта racontemoiottawa.com! © racontemoiottawa.com 2009-2018