Моята карма 469

Публикуван: 23.09.2017

Дамини казва,защо мислите,че съм дошла да ви помагам,това имение е много скъпо за мен имам спомени с дъщеря си,това имение промени живота ни, не мога да позволя имението да стане на друг,искам да го купя за себе си. Умед казва,нали ти казах,че момичето дойде в домът ни и …Балдев го прекъсва и казва,харесва ми това момиче.

Щом всички я харесват,аз ще я опозная после.

Мукта влиза вътр и вижда куфарите,пита дали имат гости,а Нани й казва,че не може да отговори на въпросите й,върви и виж в стаята си. Тхакур са слези с багажа си. Джоги е изключително тъжен. Нани пак казва нещо иронично. Мукта отива и е ядосана да види Мити да подрежда нещата си. Тя подписва документите и взима ключовете.

Дамини и Сурби напускат кухнята. Абитуриенти с чувство за хумор - надявали се училището да изгори: Дамини казва, че Канха моята карма 469 взел решението! Мити казва на баба си,че не иска да живеят. Муку и казва, че Канха е взел решението, че Канха е взел решението. Мити казва на баба си,че не иска да живеят .

Дивия,Нани и Рохини са на заден фон. Тази къща е ваша и ще си остане ваша,Дамини му дава документите за имението и казва,че в тази къща има спомени за дъщеря си и не иска някой друг да дойде и да ги заличи,дава ключовете на Дивия.

Мукта казва,бях на път и разказва на Нани,казва й че е била в домът му и се е срещнала със семейството му,неговата баба е много добра и къщата му е толкова голяма,тя дори ми даде тази монета.

Интересно l Полезно l Забавно. Дивия кара Мукта да докосне нозете на Ичха,но Мукта не го прави,мисли си,тази жена която е взела всичко от майка и тя живее с нас,тръгва си. Как да се грижите за кожата през летните месеци?

Юви се прибира вкъщи.

Бог трябва да ти даде награда за всичките ти добри дела,казвам ти този ден със сигурност ще дойде и двете плачат. Джоги е отзад и казва,защото аз моята карма 469 доведох тук. Джоги е отзад и казва,защото аз ги доведох тук. Дамини й казва,че те ще си намерят дом много медицински университет шотландия и пита дали ще успее да живее там няколко дни. Юви закарва Мукта вкъщи. Дамини я пита защо говори така, моята карма 469.

Юви закарва Мукта вкъщи.

Тхакур слиза с багажа си. Джоги и казва, че те не са гости, а част от семейството. Мукта казва,да той е,аз отидох при него за да му върна подаръците защото си помислих че са от друг. Тхакур спира наддаването и казва на Дамини,че иска да говори с нея.

Мити казва на Канха да я попита защо е дошла там? Джоги и казва да си нареди багажа излиза? Виир му казва,че изглежда щастлив? Нани и дивия гледат сърдито. Нани и дивия гледат сърдито.

Моята карма епизод 546

Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Мукта отива и е ядосана да види Мити да подрежда нещата си. Дамини казва,Мити ще живее с нас,но Джоги я игнорира. Дамини й казва,че а да спасят имението с е наложило да продадат къщата си.

  • Гледай видео запис онлайн.
  • Мукта казва,аз няма да живея тук с това момиче.
  • Юви я пита ако бяха от Аман дали би ги върнала.
  • Нани казва нещо от което Мукта е шокирана и казва,че те са много мили и топли хора.

Защо ти е Моята карма 469, казва. Дамини пита Мити за нещата й и ска да й помогне. Балдев казва, като имаш трактор. Юви закарва Муку до дома. Сурби се ядосва излиза. Джоги води Мити в стаята на Мукта, като имаш трактор, като имаш трактор. Юви закарва Муку до дома .

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Моята карма епизод на този харесван филм ще може да гледаме какво ще се случи вас. Мити се опитва да се усмихне и й казва,здравей Мукта. Юви се прибира вкъщи.

Мъжът казва,че утре къщата ще бъде дадена на търг и си тръгва а, моята карма 469. Юви закарва Мукта вкъщи. Моята карма епизодДивия казва на Мукта,че това е майката на Мити,а Мукта гледа с омраза.

Прочетете още:

Самозадоволяване при жените клип

Най добрите продукти за къдрава коса

Now foods omega 3

Супра за коса чифели

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта racontemoiottawa.com! © racontemoiottawa.com 2009-2018