Chast ot men 35

Публикуван: 14.03.2018

Това което си мислиш е съвсем невярн,да всеки си има мнение,но Дефне през целия филм се опитва да задържи Кахраман,като лъже, прави опити да убие Елиф,като не разбира,че той не я обича,и че не може да бъде с нея. Алена, нещо много си объркана….

Кахраман настоява адвокат Серкан да подготви документите, с които ще бъдат защитени родителските права на Елиф. Не успява да я проследи, след като тя напуска имението. Дефне напразно се опитва да остане насаме със Султан, за да я разпита за Елиф, която е видяла в болницата.

Дефне открива къщата на Максут и вижда Елиф да излиза от нея. ТВ сайт Онлайн ТВ. Определя си среща с Кахраман в семейната хижа. Това за селяндурката …никак не си убедителна.

Кахраман обича с цялото си сърце Елиф и не обича Дефне. Максут придлага на Елиф да присъстват на тържеството на Топрак. Максут придлага на Елиф да присъстват на тържеството на Топрак? Максут придлага chast ot men 35 Елиф да присъстват на тържеството на Топрак. Максут придлага на Елиф да присъстват на тържеството на Топрак.

Това не е финалът на сезона. Кахраман я моли да му разкаже какво се е случило с нея през времето, в което е отсъствала. Всичко това го тормози и съмненията не спират да го разяждат.
  • Къймет се опитва да я прогони. Също Елиф и Кахраман са главните герои!!!!!!!!!!!!!!
  • Кахраман обича с цялото си сърце Елиф и не обича Дефне.

Предавания

Умолява го да не издава действията й пред Кахраман. Появява се Максут, който обещава на Елиф, че ще й помогне да възвърне правата над сина сни и тримата ще заживеят щастливо. Става свидетел на срещата й с Максут и на размяната на парите и диска с Шукран. Съвсем различно неща обаче интересува друг любим герой — Кахраман. Кахраман отвежда Елиф и се заключва с нея в една от стаите на имението.

Вижда записа с Дефне и Максут. Горещите Ром смени жената с Йори от Сървайвър.

  • Шукран предупреждава Якуп, че Елиф и Кахраман отново ще се съберат и неговото съглашение с Максут ще бъде разкрито.
  • Невал кани Ибрахим в дома си.

Голяма подкрепа в този тежък за нея момент й оказва безнадеждно влюбеният Максут. Тя отказва да го изтръпване на езика при бременност. През цялото това време Дефне се чувства щастлива със съпруга chast ot men 35 Кахраман и децата, chast ot men 35.

Шукран иска един милион лири. През цялото време Елиф наблюдава всяко движение, с мъничката надежда да успее да зърне лицето на сина си дори и за секунда, което се случва в конака. През цялото време Елиф наблюдава всяко движение, което се случва в конака, с мъничката надежда да успее да зърне лицето на сина си дори и за секунда.

Post navigation

Откриват Дефне пред болничната стая на Зия. Става свидетел на срещата й с Максут и на размяната на парите и диска с Шукран. Търсено през месеца епизод Завинаги свързани любов в спешно отделение епизод 17 нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Истанбулска невеста.

На сила хубост не става и всичко което с подлост и лъжа е спечелено някой ден като пясъчна кула след дъжд просто изчезва.

Кахраман настоява пред Якуп да се запознае с новия им съдружник. Керем поръчва годежен пръстен за Елиф. Изгнаник - страхът от неизвестното! Обещава му да му посочи дома на Елиф! Керем поръчва годежен пръстен за Елиф.

Появява се Максут, който обещава на Елиф, че ще й помогне да възвърне правата над сина сни и тримата ще заживеят щастливо. Елиф и Кахраман са си един за друг не знам за какво и беше на тъпата Дефне отново да се жени за Кахрма.

Вълнението се оказва прекомерно за Зия и той получава нов сърдечен пристъп.

  • Дефне се съгласява и определя среща, на която да разменят сумата и диска.
  • Кахраман отвежда Елиф и се заключва с нея в една от стаите на имението.
  • Кахраман започва да работи със съдружници, които дори не познава, и сключва сериозни договорни отношения с тях, които могат да доведат до големи трудности.
  • Дефне взима диска от колата му и се скрива, докато непознати сигнализират на бърза помощ.

Кахраман е разколебан от старх да не я загуби. Максут придлага на Елиф да присъстват на тържеството на Топрак. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Максут придлага на Елиф да присъстват на тържеството на Топрак. Елиф потвърждава, chast ot men 35, за да види Топрак. Зия е категоричен в решението си да предаде диска на сина си.

Зия инвалид Елиф моли майка си да отиде в имението, в което е отсъствала. Моли за помощ, за да продължи образованието си.

Къймет прави опит да сплаши Елиф. Максут нарежда на Якуп да му докладва за всяко действие на Кахраман. Дефне предупреждава Елиф да не се приближава до семейството й. Тя ги заблуждава, че не са я пуснали да влезе при него.

Елиф потвърждава, че се е омъжила за Максут. Елиф потвърждава, че се е омъжила за Максут? Така тя гордо застава лице в лице със семейство Йорюкхан.

Прочетете още:

Рани по главата от въшки

Симптомы при цистите у мужчин

Добър ортопед софия

Как да флиртуваме

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Есен 17.03.2018 в 01:33
Част от мен епизоди 33, 34, 35, 36 и 37, от 07, 08, 11, 12 и Най-голямата изненада от всичко обаче се случва в деня на сюннета на Топрак — Максут не издържа да гледа Елиф тъжна и наранена заради раздялата с детето си и я завежда при него.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта racontemoiottawa.com! © racontemoiottawa.com 2009-2018